Kalastus Survaanlammella

Römmilan tila

Kalastus Survaanlammella

Alkaen 50,00 

Jos kalastajien määrä tai tarvittavat lisäpalvelut vaihtelevat päivien välillä, niin ostathan jokaisen päivän erikseen. Harmillisesti verkkokaupan tausta-asetuksissa on vain rajallinen määrä vaihtoehtoja miten tuotteita voi säätää. Kiitos!

Kuvaus

Yleistä asiaa pähkinänkuoressa

Myymme kalastuslupia Survaanlammelle. Istutamme sinne onkikokoista kirjolohta. Emme tavoittele suurta määrää myytyjä lupia, vaan vuokraamme koko kohteen kerralla yhdelle asiakkaalle tai ryhmälle.

Survaanlampi

Survaanlammen keskisyvyys on noin 4,5 metriä ja syvin kohta 11 metriä. Lammessa on alueelle tyypillinen luontainen kalalajisto, lisäksi istutamme säännöllisesti pyyntikokoisia kirjolohia. Survaanlammesta saadaan vuosittain suuria, yli 10 kilon painoisia haukia. Toivomme että otatte suuret hauet saaliiksi ja ilmoitatte siitä meille, haluamme palkita suurhaukien saajia.

Rannat ovat yksityisomistuksessa. Lampea voi kiertää rantoja pitkin jokamiehenoikeuksien turvin. Muistathan kunnioittaa ympäröivää luontoa ja ylläpitää hyviä naapurisuhteita omasta puolestasi.

Tarjoamme yksityisyyttä

Etelä-Savon alueella on joitain päivälupakohteita, kuten Mikkelin Valkeajärvi, Ristiinan Kuomiokoski sekä Mäntyharjun Mustalampi. Meillä on hyviä kokemuksia näiltä kalapaikoilta, ja suosittelemmekin niitä sellaisille kalastajille ketkä eivät häiriinny helposti muiden porukoiden läsnäolosta. Teemme kuitenkin asiat hieman eri tavalla Römmilässä. Meillä ei ole sitä mahdollisuutta, että joku tuntematon varaisi koko päivän parhaita heittopaikkoja. Vuokraamme koko Survaanlampea kerrallaan vain yhdelle asiakkaalle tai ryhmälle.

Käytännön asioita kalastajille

Survaanlampea pystyy kalastamaan rannoilta käsin. Heittolaiturit ovat vapaassa käytössä ja monesta kohdasta pystyy heittämään myös rantakiviltä. Vuokraamme lisämaksusta veneitä ja kalastuslauttaa niitä tarvitseville. Lammelta löytyy myös nuotiopaikka sekä ulkohuusseja merkityiltä paikoilta. Kohde soveltuu hyvin omatoimisille kalastajille, kenellä on perusniksit hallussaan ja omat välineet. Aloitteleville kalastajille ja ryhmille tarjoamme opastettua kalastusta ja vuokraamme kalastusvälineitä.

Hinnoitteluperusteet

Vuorokauden varaus (ma-pe) maksaa ryhmäkoosta riippumatta vain 50 euroa, ja kukin kalastava vieras tarvitsee 25 euron kalastusluvan (2 lohikalaa / vrk). Viiden kalastajan reissu yhdeksi päiväksi maksaa siis 50 euroa + 5 x 25 euroa. Emme myy perinteisiä päivälupia, pidämme kiinni siitä asiakaslupauksesta ettei Survaanlammella tarvitse olla samaan aikaan tuntemattomien kalastajien kanssa. Kun varaat päivän itsellesi tai ryhmällesi, olette takuulla vain omalla porukalla.

Lisäpalvelut

Survaanlammen rannassa on kolme venettä ja kalastuslautta, vuokraamme niitä asiakkaille. Tarjoamme myös opaspalveluita ja välinevuokrausta. Jos esiasetuksissa ei ole riittävästi sopivia vaihtoehtoja, niin kysy lisää: o44o54316o / Karri.

Tyky-päivät, yritystilaisuudet ja vastaavat

Saat tapahtumaasi meiltä kaiken tarvittavan ruokailuista vuokrakumisaappaisiin. Pyydä tarjous Römmilän yhteydenottolomakkeella tai o44o54316o / Karri.

fiFinnish